Boca Mizu M8

2.950,00 рсд

Boca Mizu M8 je legendarna i najprodavanija Mizu flašica. Lagana i izdržljiva, izrađena je od nerđajućeg čelika i omogućava osveženje i hidrataciju u svakom trenutku. Osim vode, može se koristiti i za sve druge napitke. Lako se pričvršćuje za ruksake i staje u džepove školskih i sportskih torbi.
Zapremina boce je 750ml, visina boce je 26.2cm, a prečnik 7.5cm. Težina prazne boce je 196g.

Mizu M8 se savršeno uklapa u držač za čaše u automobilu, a kvalitet unutrašnje izrade ne dozvoljava izmenu ukusa vašeg napitka. Otporna je na udarce i poseduje kvalitetan zatvarač. U svom sastavu ne sadrži hemikalije BPA što je čini najbezbednijom i najkvalitetnijom bocom koja se može naći na tržištu.

Mizu je japanska reč za vodu. Korišćenjem sopstvene boce izbegavate ogromnu potrošnju plastičnih flaša i čašica, značajno doprinoseći zaštiti okoline u okviru vaših mogućnosti. Izrada Mizu proizvoda je održiva, a 1% sredstava od kompletne prodaje se donira ekološkim organizacijama. Ambalažu Mizu proizvoda (kartonsku kutiju) možete koristiti kao čašu za olovke, posudu, a možete čak posaditi i cvet u nju!

Dodatne informacije

Težina 0,196 kg
Dimenzije 7,5 × 7,5 × 26,2 cm
Boja

Black, Blue, Midnight (Blue), Sage, Bear White, Harvest Gold, Orange, Stainless, White

Možda će vam se također svidjeti…