Termos Mizu V8

4.890,00 рсд

Termos Mizu V8 boca poseduje dvostruko izolovane zidove izrađene od nerđajućeg čelika. Lagana i izdržljiva, održava vaš napitak toplim (ili hladnim) omogućavajući vam da se fokusirate na svoju aktivnost ne brinući o hidrataciji.  Osim vode, može se koristiti i za sve druge napitke. Lako se pričvršćuje za ruksake i staje u džepove školskih i sportskih torbi.
Zapremina boce je 800ml, visina boce je 25.5cm, a prečnik 8cm. Težina prazne boce je 434g.

Termos Mizu V8 je u potpunosti izrađen od čelika! Ne sadrži ni gram sintetičkih materijala – čak je i unutrašnjost čepa izrađena od čelika. Savršeno se uklapa u držač za čaše u automobilu, a kvalitet unutrašnje izrade ne dozvoljava izmenu ukusa vašeg napitka. Otporna je na udarce i poseduje kvalitetan zatvarač. Dvoslojna izolacija (sa bakarnim premazom između zidova) će održati temperaturu vašeg napitka čak i u pregrejanom automobilu ili na velikim hladnoćama. Čuva piće toplim i do 12h, a hladnim i do 18h. U svom sastavu ne sadrži hemikalije BPA što je čini najbezbednijom i najkvalitetnijom bocom koja se može naći na tržištu.

Mizu je japanska reč za vodu. Korišćenjem sopstvene boce izbegavate ogromnu potrošnju plastičnih flaša i čašica, značajno doprinoseći zaštiti okoline u okviru vaših mogućnosti. Izrada Mizu proizvoda je održiva, a 1% sredstava od kompletne prodaje se donira ekološkim organizacijama. Ambalažu Mizu proizvoda (kartonsku kutiju) možete koristiti kao čašu za olovke, posudu, a možete čak i cvet posaditi u nju!

Dodatne informacije

Težina 0,434 kg
Dimenzije 8 × 8 × 25,5 cm
Boja

Midnight (Blue), Burned Orange, Chalk, Soft Pink

Možda će vam se također svidjeti…