Kvalitet i performanse Manduka proizvoda nemaju premca na svetskom tržištu. Izrađuju se koristeći jednostavne, prirodne, trajne i ukoliko je moguće, obnovljive materijale, sa velikom posvećenošću detaljima. Manduka je kompanija stvorena od Joga učitelja i posvećena upravo njima i njihovim učenicima. Osnovao ju je Piter Sterios, arhitekta po zanimanju, ali i posvećeni Jogi. Godine 1997 kreirao je jednostavnu crnu prostirku sa kombinacijom stabilnog zahvata i elegantnog komfora. Nesebično je svoj proizvod delio mnogim svojim učiteljima, koji su opet, prostirke često prosleđivali svojim učenicima. Potražnja je rasla i nastala je kompanija Manduka, čije ime vuče koren iz stare Hatha Joga Pradipika poze – Mandukasana – položaj žabe.Zvučnošću ovog izraza je Piter oduvek bio fasciniran. Manduka se neprestano razvija, kreira inovativne proizvode i snažno slavi duh i mudrost Joga učitelja i njihovih učenika.

Osnovana 2008, kompanija Liforme svoju misiju vidi u podršci i ohrabrivanju Joga prakse širom sveta svojim originalnim, inovativnim i zaista korisnim proizvodima, dajući doprinos i uvodeći vrednost Joge u same poslovne odnose.

Ekološka svest, etika i socijalna pravda su temelji na kome Liforme gradi svoje poslovanje.Pomerajući granice i uklanjajući prepreke Liforme proizvodi su dizajnirani od Jogija, za Jogije.

Kompanija Yoga Design Lab je nastala kao odgovor na veliki broj jednobojnih, sličnih i masovno proizvedenih prostirki. Osnivači su želeli izuzetno funkcionalan proizvod sa izraženom estetskom vrednošću. Vremenom je inspiracija rasla, a sa njom i paleta proizvoda.

Spajajući aktuelne modne trendove sa inovativnom funkcionalnošću, Yoga Design Lab stavlja snažan akcenat na svest o ekološkoj održivosti. Materijali od biorazgradive prirodne gume, recikliranih plastičnih boca i boja za štampu bazirana na vodi su samo deo poruke koju ova kompanija šalje : Birajmo čistije proizvode za našu planetu.

Širenje pokreta svesnosti, povezivanje zajednica i inspirisanje zdravijim načinom života su osnovni ciljevi kompanije Alo.
Pokret svesnosti u svojoj srži nosi ideju boljeg života. Upravo na njemu počiva slogan “Od studija do ulice” – zaštitni znak Alo. Svesnost sa prostirke preneti u praksu života.
Namenjen svima koji osećaju transformativnu moć Joge, najpoznatijim svetskim Joginama i Jogijima, ali i javnim ličnostima i imenima iz sveta mode, Alo nastupa kao savršeno udoban, naoko opušten-ulični brend, ali istovremeno veoma savremen.
Prateći napredne modne trendove i prilagođavajući ih Joga praksi je način na koji se kreiraju proizvodi. Performanse preklopljene izuzetnim stilom i luksuzom.
Alo Yoga – Proslava radosti života sa modernim dizajnom.

Kompanija Lotuscrafts nastoji inspirisati ljude da praktikuju meditaciju i Jogu.

Kompleksnijim svetom, njegovim ubrzanjem i digitalizacijom, raste i popularnost Joge, meditacije i svesnosti. Ovom praksom se postiže unutrašnji mir, budi relaksiran i zadovoljan stav i produbljuje duhovni način života. Kompanija Lotuscrafts doprinosi ovoj transformaciji izuzetno kvalitetnim, ekološkim proizvodima.

Naziv Lotuscrafts predstavlja zajedničku vrednost svih proizvoda – lepota i veoma kvalitetna izrada. Korišćenje ovih artikala je zadovoljstvo samo po sebi. Lotuscrafts naročitu pažnju poklanja zaštiti okoline, ophođenju prema zaposlenima, kao i uštedi resursa u svim procesima proizvodnje.