Politika Privatnosti

Poštovani posetioci i korisnici,

Privatnost naših potrošača nam je veoma bitna i shvatamo je izuzetno ozbiljno.
Svi podaci o korisnicima vebsajta jogaprosrbija.rs (u daljem tekstu “sajt”) i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni u vršenju poslovnih obaveza. Svi zaposleni su dužni da slede Politiku Privatnosti.

Neprestano preduzimamo odgovarajuće organizacione, tehničke i druge mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja vaših ličnih podataka, uključujući i šifrovanje istih važećim standardima industrije.

Tokom vaše posete sajtu, možemo prikupiti određene lične informacije koje su neophodne u svrhu naplate, isporuke poručene robe, podešavanja naloga ili ankete. Vašim podacima raspolažemo u skladu sa dobrim poslovnim običajima i jedino u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge. Zadržaćemo vaše informacije onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo vaš nalog, za proces eventualnog povrata ili zamene, pružanja promotivne informacije za koju ste prijavljeni, te odgovora na eventualnu primedbu ili povratnu informaciju.

Kada je u pitanju obrada podataka o ličnosti, dosledno se sprovode tj. primenjuju odredbe koje propisuje Zakon o Zaštiti Podataka o Ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018).

Ukoliko više ne želite da budete registrovani kupac i ne želite da se Vaši podaci nalaze u bazi registrovanih kupaca, možete poslati Zahtev našem Korisničkom Servisu. Po obradi navedenog zahteva,  bićete obavešteni putem elektronske pošte o uklanjanju Vaših podataka iz baze kupaca.

Internet Prodavnica sajta neće predavati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom.

Maloletnici mogu koristiti internet Prodavnicu, isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja.

Internet sajt može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete našem sajtu u skladu sa vašim ličnim potrebama. Možete onemogućiti kolačiće podešavanjem svoje Internet Postavke.

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima sa svojim politikama privatnosti. Ne preuzimamo odgovornost za politiku privatnosti tih sajtova.