Opšti Uslovi Poslovanja

Poštovani posetioci i korisnici,

Internet Prodavnica (u daljem tekstu “prodavnica”), sajta www.jogaprosrbija.rs (u daljem tekstu “internet sajt”, “sajt”) posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Kupovina na Prodavnici podrazumeva da ste pročitali Opšte Uslove Poslovanja i da ste sa njima saglasni. Ukoliko su navedeni uslovi za vas neprihvatljivi, ne koristite Prodavnicu ovog internet sajta.

Ovde propisani Opšti Uslovi Poslovanja su sastavni deo Ugovora o kupoprodaji koji će biti zaključen između “TR FEHER MOTORS” (Prodavca) i korisnika ovog internet sajta (Kupca).
Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neuspelu porudžbinu.

‟TR FEHER MOTORS” zadržava pravo da u svako vreme, bez prethodne najave, promeni Opšte Uslove Poslovanja, a u skladu sa zakonskim ograničenjima, kao i podatke prikazane na bilo kojoj stranici ovog internet sajta. Posetioci internet sajta nemaju pravo jednostrano menjati Opšte Uslove Poslovanja.

Unošenjem podataka i prihvatanjem Opštih Uslova Poslovanja i Politike Privatnosti, korisnik/kupac daje saglasnost da TR “FEHER MOTORS” prikuplja, obrađuje i razmenjuje sledeće podatke : lične podatke korisnika navedene u elektronskoj formi kao i podatke o narudžbinama u svrhu brige o korisniku, marketinga, kao i praćenja potreba korisnika ovog internet sajta.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci potrebni radi uspešnog okončanja Vaše porudžbine, što je detaljnije opisano u našoj Politici Privatnosti.

Internet Prodavnica je na raspolaganju korisnicima od 00-24h, 7 dana u nedelji.
Maloletnici mogu koristiti usluge internet Prodavnice isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. ‟TR FEHER MOTORS” zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže porudžbinu ukoliko ustanovi da su prekršeni Opšti Uslovi Poslovanja ili Uslovi Korišćenja.

Obaveza kupca je da se pre poručivanja upozna sa relevantnim obaveštenjima istaknutim na internet sajtu, vezanim za cenu i svojstva proizvoda koji želi da poruči. Ukoliko dođe do neželjenog ili poručivanja pogrešne robe, kupac se obavezuje da bez odlaganja kontaktira naš Korisnički Servis, kako bi porudžbina bila pravovremeno ispravljena ili poništena.

Obaveza Prodavca je da po prijemu porudžbine obavesti Kupca putem email adrese ili kontakt telefona o uspešnom prijemu i početku obrade porudžbine. Obrada porudžbine može trajati najviše pet (5) radnih dana.
Prodavac će se postarati da u što kraćem roku proveri raspoloživost poručenog artikla. Ukoliko su svi uslovi za kupovinu obezbeđeni, Prodavac će poslati potvrdu porudžbenice na e-mail adresu koju je Kupac naznačio, time prihvatajući ponudu za zaključenje Ugovora. Ugovor se smatra zaključenim kada Prodavac obavesti Kupca o statusu porudžbine i vremenu isporuke poručenih artikala. Troškove dostave snosi primalac, na način opisan u Načinu Plaćanja i Isporuke. Ukoliko Prodavac nije u mogućnosti da obezbedi poručeni artikal, porudžbina se otkazuje, a Prodavac obavezuje da kontaktira kupca i obavesti ga da artikal više nije raspoloživ. U tom slučaju Ugovor neće biti zaključen. Prodavac će, ukoliko je moguće tom prilikom informisati Kupca o alternativnim proizvodima iste kategorije.

Svi uslovi propisani u Opštim Uslovima Poslovanja služe pre svega uspostavljanju stabilnog poverenja i uređenog odnosa između Prodavca i Kupca u skladu sa dobrim poslovnim običajima.