Termos Mizu S6

4.490,00 рсд

Termos Mizu S6 boca poseduje dvostruko izolovane zidove izrađene od nerđajućeg čelika. Lagana i izdržljiva, održava vaš napitak toplim (ili hladnim) omogućavajući nesmetan fokus na aktivnosti, dok ultra-tanki dizajn unosi elegantan stil u savršene performanse. Osim vode, može se koristiti i za sve druge napitke. Njena veličina, mala težina i elegantan dizajn čine je prikladnom za ženske torbicedečije ruksakeškolske torbe, torbe za laptop ili ultra lagane sportske torbe.
Zapremina boce je 600ml, visina boce je 27cm, a prečnik 7.1cm. Težina prazne boce je 363g.

Termos Mizu S6 se savršeno uklapa u držač za čaše u automobilu, a kvalitet unutrašnje izrade ne dozvoljava izmenu ukusa vašeg napitka. Otporna je na udarce i poseduje kvalitetan zatvarač. Dvoslojna izolacija (sa bakarnim premazom između zidova) će održati temperaturu vašeg napitka čak i u pregrejanom automobilu ili na velikim hladnoćama. U svom sastavu ne sadrži hemikalije BPA što je čini najbezbednijom i najkvalitetnijom bocom koja se može naći na tržištu. Retro oblik je inspirisan nekadašnjim oblikom boca za mleko čija širina savršeno pristaje u ruku.

Mizu je japanska reč za vodu. Korišćenjem sopstvene boce izbegavate ogromnu potrošnju plastičnih flaša i čašica, značajno doprinoseći zaštiti okoline u okviru vaših mogućnosti. Izrada Mizu proizvoda je održiva, a 1% sredstava od kompletne prodaje se donira ekološkim organizacijama. Ambalažu Mizu proizvoda (kartonsku kutiju) možete koristiti kao čašu za olovke, posudu, a možete čak i cvet posaditi u nju!

Dodatne informacije

Težina 0,363 kg
Dimenzije 7,1 × 7,1 × 27 cm
Boja

Ski Fresh, White Hibiscus

Možda će vam se također svidjeti…