Boca Mizu M5

2.720,00 рсд

Boca Mizu M5 je prikladna za svaku aktivnost i predstavlja manju verziju legendarne M8 boce. Lagana i izdržljiva, izrađena je od nerđajućeg čelika i omogućava osveženje i hidrataciju u svakom trenutku. Osim vode, može se koristiti i za sve druge napitke. Njena veličina, mala težina i sofisticiran dizajn čine je prikladnom za ženske torbice, dečije ruksake, školske torbe, torbe za laptop ili ultra lagane sportske torbe.
Zapremina boce je 530ml, visina boce je 21.5cm, a prečnik 6.7cm. Težina prazne boce je 135g.

Mizu M5 se savršeno uklapa u držač za čaše u automobilu, a kvalitet unutrašnje izrade ne dozvoljava izmenu ukusa vašeg napitka. Otporna je na udarce i poseduje kvalitetan zatvarač. U svom sastavu ne sadrži hemikalije BPA što je čini najbezbednijom i najkvalitetnijom bocom koja se može naći na tržištu.

Mizu je japanska reč za vodu. Korišćenjem sopstvene boce izbegavate ogromnu potrošnju plastičnih flaša i čašica, značajno doprinoseći zaštiti okoline u okviru vaših mogućnosti. Izrada Mizu proizvoda je održiva, a 1% sredstava od kompletne prodaje se donira ekološkim organizacijama. Ambalažu Mizu proizvoda (kartonsku kutiju) možete koristiti kao čašu za olovke, posudu, a možete čak posaditi i cvet u nju!

Dodatne informacije

Težina 0,135 kg
Dimenzije 6,7 × 6,7 × 21,5 cm
Boja

Blue, Grey, Sand, Army, Burned Orange, Maize, Sea Glass, Spearmint

Možda će vam se također svidjeti…