ReYoga Karma Cleaner Kit

2.120,00 рсд

ReYoga Karma Cleaner Kit je sredstvo za dubinsko čišćenje i dezinfekciju prostirke. Bazirano na alkoholu (70%), efikasno uklanja sve nečistoće i mikroorganizme ne ugrožavajući strukturu materijala prostirke. Klasična sredstva dezinfekcije mogu nepovratno oštetiti prostirku ili iritirati kožu zbog raznih hemijskih supstanci koja se u njima nalaze. Sredstvo je iscrpno testirano na svim vrstama prostirki i obogaćeno je prirodnom aromom majčine dušice. Pakovanje sadrži kvalitetnu i stilizovanu ReYoga mikrofibernu krpicu.
Zapremina je 500ml.

Sredstvo se nanosi direktno na krpicu kojom se čisti prostirka. Ukoliko postoje fleke koje treba ukloniti, potrebno je poprskati sredstvo na prostirku, sačekati jedan minut i zatim nežno istrljati. Alkohol veoma brzo isparava, ostavljajući prostirku svežom, čistom i prijatnog mirisa. Prostirka mora biti potpuno suva pre rolanja i pakovanja. Ukoliko se koristi za prostirke ReYoga Free SoftReYoga Free LightManduka Begin ili Yoga Design Lab Flow serije, najbolji rezultat se postiže kada se sredstvo nanese direktno na prostirku, a krpica pokvasi mlakom vodom. Potom se prostirka očisti nežnim pokretima.

ReYoga Karma Cleaner Kit je nastao u kooperaciji kompanije ReYoga i kompanije Tea Prodotti Naturali. Obe kompanije su nadaleko čuvene po značajnom doprinosu poboljšanja biosfere i striktnim ekološkim principima kojih se pridržavaju u odabiru sastojaka za svoje proizvode. Svi aktivni sastojci moraju biti prirodni i biorazgradivi u skladu sa etičkim principima i vrednostima ovih kompanija.

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Aroma

Thyme

Možda će vam se također svidjeti…