ReYoga ReClean ReFill

1.260,00 рсд

ReYoga ReClean ReFill je prirodno, aromatično i biorazgradivo sredstvo za čišćenje, osvežavanje i održavanje Joga prostirke. Predviđena je za dopunu namenske bočice koju sadrži ReYoga ReClean Kit, ali se može usuti u bilo koju bočicu sa raspršivačem. Ukoliko se koristi ReYoga bočica, pre usipanja sredstva bočicu treba isprati vodom, kako se miris različitih aroma ne bi mešao. Pakovanje sadrži 250ml.

Na raspolaganju stoje različite arome : Peace-miris svežeg pamuka i bebi pudera, Happiness-miris cveća i vanile, Freedom-voćni miris sveže isceđenih mandarina i pomorandži i bezmirisni Hope.

Sredstvo se nanosi direktno na krpicu sa kojom se čisti prostirka. Ukoliko postoje fleke koje treba ukloniti, potrebno je poprskati sredstvo na prostirku, sačekati jedan minut i zatim nežno istrljati. Prostirka mora biti potpuno suva pre rolanja i pakovanja. Ukoliko se koristi za prostirke ReYoga Free SoftReYoga Free LightManduka Begin ili Yoga Design Lab Flow serije, najbolji rezultat se postiže kada se sredstvo nanese direktno na prostirku, a krpica pokvasi vodom. Potom se prostirka očisti nežnim pokretima.

ReYoga ReClean Kit je nastao u kooperaciji kompanije ReYoga i kompanije Tea Prodotti Naturali. Obe kompanije su nadaleko čuvene po značajnom doprinosu poboljšanja biosfere i striktnim ekološkim principima kojih se pridržavaju u odabiru sastojaka za svoje proizvode. Svi aktivni sastojci moraju biti prirodni i biorazgradivi u skladu sa etičkim principima i vrednostima ovih kompanija.

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Aroma

Freedom, Happiness, Hope, Peace

Možda će vam se također svidjeti…