ReYoga ReClean Kit

1.860,00 рсд

ReYoga ReClean Kit je kompletan set za čišćenje i održavanje Joga prostirke. Ova garnitura sadrži sve što je neophodno za pravilno održavanje higijene i svežine : prirodno, aromatično i biorazgradivo sredstvo za čišćenje, osvežavanje i održavanje Joga prostirke (100ml), mikrofibernu krpicu ukrašenu orijentalnim motivima i praktičnu torbicu za pakovanje. Sredstvo sadrži isključivo prirodne i biorazgradive aktivne sastojke. Ultraupijajuća mikrofiberna krpica je veoma praktična za upotrebu i brzo se suši. Materijal od koga je izrađena je 100% ekološki i podložan reciklaži.
Na raspolaganju stoje različite arome : Peace-miris svežeg pamuka i bebi pudera, Happiness-miris cveća i vanile, Freedom-voćni miris sveže isceđenih mandarina i pomorandži i bezmirisni Hope.

Sredstvo se nanosi direktno na krpicu sa kojom se čisti prostirka. Ukoliko postoje fleke koje treba ukloniti, potrebno je poprskati sredstvo na prostirku, sačekati jedan minut i zatim nežno istrljati. Prostirka mora biti potpuno suva pre rolanja i pakovanja. Ukoliko se koristi za prostirke ReYoga Free Soft, ReYoga Free Light, Manduka Begin ili Yoga Design Lab Flow serije, najbolji rezultat se postiže kada se sredstvo nanese direktno na prostirku, a krpica pokvasi vodom. Potom se prostirka očisti nežnim pokretima.

ReYoga ReClean Kit je nastao u kooperaciji kompanije ReYoga i kompanije Tea Prodotti Naturali. Obe kompanije su nadaleko čuvene po značajnom doprinosu poboljšanja biosfere i striktnim ekološkim principima kojih se pridržavaju u odabiru sastojaka za svoje proizvode. Svi aktivni sastojci moraju biti prirodni i biorazgradivi u skladu sa etičkim principima i vrednostima ovih kompanija.

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Aroma

Freedom, Happiness, Hope, Peace

Možda će vam se također svidjeti…