Lotuscrafts Cork

6.490,00 рсд

Lotuscrafts Cork prostirka sadrži površinu izrađenu od prirodne i mekane plute, a osnovu od elastičnog i ekološkog TPE materijala. Prirodna pluta sadrži Suberin – biljni epiderm čiji efekti se naročito osećaju kada vežbanje postane intenzivnije, a ekstremiteti vlažni. Čvrstina zahvata tada postaje naročito snažna i raste proporcionalno primenjenom pritisku, a plutana površina upija sve viškove tečnosti eliminišući mogućnost proklizavanja i potrebu za peškirom.

Kombinacija 100% prirodne i obnovljive plute iz Portugala i lake elastične TPE osnove omogućava naročitu udobnost i stabilnost. TPE (termoplastični elastomeri) su ekološki, netoksični, biorazgradivi materijali, koji ne sadrže PVC, veoma lako se recikliraju i brzo se razgrađuju u prirodnom okruženju. Predstavljaju ekološki odgovornu i bezbednu alternativu plastici. Pluta ne sadrži, niti zadržava mirise i poseduje prirodna antimikrobna i antibakterijska svojstva. Prostirka se čisti krpom natopljenom mlakom vodom, eventualno uz dodatak male količine blagog i neutralnog sapuna. Uz prostirku se dobija i praktičan nosač za nošenje prostirke preko ramena.
Dimenzije Lotuscrafts Cork prostirke su 183cm x 66cm, debljina je 0.5mm, a težina 1.1kg.

Lotuscrafts Cork prostirka ne sadrži PVC, lateks niti štetne plastifikatore. Tokom proizvodnog procesa, štetne emisije su svedene na minimum u skladu sa principima i ciljevima ekološki osvešćene kompanije Lotuscrafts. U saradnji sa ClimatePartner, izračunava se tačna emisija štetnih gasova prilikom proizvodnje, koja se potom anulira konkretnom ekološkom akcijom poput sadnje drveća ili drugih ulaganja u ekološke projekte. Na taj način se postiže cilj – proizvodni klimatski neutralitet. Ambalaža Lotuscraft Cork prostirke takođe ne sadrži PVC.

Dodatne informacije

Težina 1,1 kg
Dimenzije 183 × 66 × 0,5 cm
Boja

Align, Focus, Lotus

Možda će vam se također svidjeti…