Yoga Design Lab Cork

7.670,00 рсд11.320,00 рсд

Yoga Design Lab Cork prostirka ima osnovu izrađenu od potpuno prirodne gume, a površinu od ekološki obnovljive plute. Prirodna pluta pruža superioran zahvat bez obzira na vlažnost ili suvoću ruku. Porastom temperature pluta se širi i postaje mekša, a zahvat još čvršći i stabilniji, te je idealna za vežbanje na visokim temperaturama. Predstavlja najbolje prirodno rešenje za praksu bez upotrebe peškira. Pluta ima prirodna antimikrobna svojstva i površinu zatvorenih ćelija što je čini izuzetno čistom i lakom za održavanje. Jedinstvena baza izrađena od potpuno prirodne gume, sadrži sjajnu amortizaciju, pružajući nežnu zaštitu za osetljive zglobove i odlično uzemljenje u svakom položaju. Unikatna i sofisticirana tekstura je simetrična i pomaže prilikom poravnavanja u zahtevnim pozama kao i održavanju fokusa. Može se upotrebljavati i u obući.
Dimenzije Cork prostirke su 178cm x 61cm i dostupna je u tri različite debljine : 1.5mm (1.6kg), 3.5mm (2.2kg) i 5.5mm (3.2kg).

Yoga Design Lab Cork prostirke se proizvode na ekološki odgovoran način. Za izradu površine se koristi spoljni omotač kore hrastovog drveta, jedinog drveta na svetu koje obnavlja uklonjenu koru. Baza se izrađuje od 100% prirodne gume sakupljene na odgovoran i održiv način. Ne sadrže plastifikatore, silikon, niti bilo kakve toksične ili štetne supstance. Svi dezeni su odštampani koristeći nebledeće boje bazirane na vodi. Prilikom zamotavanja odštampana strana ide ka spolja. Uz prostirku se dobija i Nosač za nošenje preko ramena.

Dodatne informacije

Težina 2,2 kg
Dimenzije 178 × 61 × 0,35 cm
Boja

Floral Batik Coral, Floral Batik Tonal, Mandala Black, Mandala White

Model - Debljina

Cork – 3.5mm, Cork 1.5mm, Cork 5.5mm

Možda će vam se također svidjeti…