Yoga Design Lab Combo

7.670,00 рсд11.320,00 рсд

Yoga Design Lab Combo je inovativna, ekološka prostirka koja sadrži bazu od prirodne gume, a površinu od nežnog ultra-upijajućeg mikrofibera. Ova kombinacija omogućava odličan zahvat vlažnim rukama, čuva stabilnost i onemogućava proklizavanje. Čvrstina zahvata se povećava proporcionalno sa intenzitetetom vežbanja i vlažnosti dlanova ili stopala. Koristeći Combo prostirku, prestaje potreba za korišćenjem bilo koje vrste Joga peškira. Naročito je praktična u letnjim mesecima, ali i u drugim periodima ukoliko vam se pojačano znoje dlanovi. Zahvaljujući revolucionarnoj površini, ima dvostruku primenu : prostirka i peškir, te je naročito poželjna prilikom vežbanja na plaži ili bazenu. Prostirka se može prati u veš mašini, na niskoj temperaturi i bez korišćenja centrifuge. Prilikom zamotavanja odštampana strana ide ka spolja.
Dimenzije Combo prostirke su 178cm x 61cm i dostupna je u tri različite debljine : 1.5mm (1.6kg), 3.5mm (2.2kg) i 5.5mm (3.2kg).

Yoga Design Lab Combo prostirke ne sadrže plastifikatore, silikon, niti bilo kakve toksične ili štetne supstance. Svi dezeni su odštampani koristeći boje bazirane na vodi. Uz prostirku se dobija i Nosač za nošenje preko ramena.

Dodatne informacije

Težina 2,2 kg
Dimenzije 178 × 61 × 0,35 cm
Boja

Aegean Green, Atlas, Breathe, Celestial, Geo, Java, Kaivalya, Kaleidoscope, Mandala Black, Mandala Sapphire, Mandala Turquoise, Mexicana, Thar, Tribeca Sand, Venice, Pearl

Model - Debljina

Combo 1.5mm, Combo 3.5mm, Combo 5.5mm

Možda će vam se također svidjeti…