Joga Sfera Corklane

650,00 рсд

Joga Sfera Corklane je dodatak za masažu koji opušta napetost mišića, poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže kod istezanja. Naročito je korisna za masažu leđa, listova, stopala, vrata, ruku ili podlaktica. Sfera je izdržljiva i čvrsta i neće promeniti svoj oblik tokom dugotrajne upotrebe. Izrađena od plute koja poseduje prirodna antimikrobna i antibakterijska svojstva, čišćenje je veoma jednostavno u vidu brisanja mokrom, mekanom krpom.

Sferu je moguće rukama kotrljati po telu i tako podstaći krvotok i prirodne regenerativne procese, a može se postaviti i na tvrdu površinu poput poda ili zida, te je kotrljati po delovima tela gde je potrebna masaža. Korisna i za preciznu stimulaciju napetih mišića i vezivnog tkiva.

Joga Sfera Corklane poseduje nekoliko ekoloških sertifikata i ručno se izrađuje u Portugalu. Hrastova pluta prirodno raste i prikuplja se ručno kako bi se osiguralo da drvo nije oštećeno i da može regenerisati koru. Corklane je odgovoran i nežan proizvođač i ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje.

Pluta je prirodan, biorazgradiv proizvod koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Poseduje antistatička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi i koja se prenosi kroz njihove proizvode. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Veličina

60, 70, 75

Možda će vam se također svidjeti…