Joga Klin Corklane

550,00 рсд1.350,00 рсд

Joga Klin Corklane je kreiran da otvori više prostora u vašim zglobovima. Ako ustanovite da vas bole ručni zglobovi kada radite položaje “psa koji gleda dole (ili gore)” – Adho Mukha Svanasana & Urdhva Mukha Svanasana – svideće vam se nizak ugao ovog specifičnog Joga Bloka. Oslanjanjem na Joga Klin stvara se otvoreniji ugao između vaše ruke i šake, smanjujući na taj način pritisak unutar ručnog zgloba. Pogodan je i prilikom izvođenja Pozdrava Suncu na tradicionalan način, sa velikim brojem ponavljanja, kada shodno dužem izlaganju, pritisak na zglobove može značajno porasti.

Joga Klin Corklane poseduje nekoliko ekoloških sertifikata i ručno se izrađuje u Portugalu. Hrastova pluta prirodno raste i prikuplja se ručno kako bi se osiguralo da drvo nije oštećeno i da može regenerisati koru. Corklane je odgovoran i nežan proizvođač i ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U Corklane proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje.

Pluta je prirodan, biorazgradiv proizvod koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Poseduje antistatička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi i koja se prenosi kroz njihove proizvode. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Veličina

Standard, Long

Možda će vam se također svidjeti…