Cork Roller Corklane

4.490,00 рсд6.950,00 рсд

Cork Roller Corklane je plutani valjak, čijom upotrebom se opuštaju napeti mišići, poboljšava cirkulacija, stimuliše vezivno tkivo i povećava dubina zahtevnog položaja. Blagim rolanjem postiže se efekat sličan masaži koji eliminiše ukočenost, smanjuje mišićnu tenziju ali i ublažava posledice upale mišića. Povećava fleksibilnost i omogućava napredak u položaju zahvaljujući potpori koju pruža tamo gde je najpotrebnija. Velika gustina plute čini ga veoma stabilnim i pogodnim za bilo koji deo tela -ruke, noge, leđa ili vrat. Veoma je lagan i prenosiv, pogodan za putovanja. Dimenzije rolera su : XS – 30cm x 10cm, S – 30cm x 12cm, M – 30cm x 15cm, L – 45cm x 10cm, XL – 45cm x 15cm.

Cork Roller Corklane poseduje nekoliko ekoloških sertifikata i ručno se izrađuje u Portugalu. Hrastova pluta prirodno raste i prikuplja se ručno kako bi se osiguralo da drvo nije oštećeno i da može regenerisati koru. Corklane je odgovoran i nežan proizvođač i ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U Corklane proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje.

Pluta je prirodan, biorazgradiv resurs koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Poseduje antistatička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi i koja se prenosi kroz njihove proizvode. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Veličina

L, M, S, XL, XS

Možda će vam se također svidjeti…