Sokne Toesox Crew Grip Full Toe

1.550,00 рсд

Toesox čarape su namenski proizvedene za Joga praksu, Pilates, Balet ili ples. Odlikuju se inovativnim silikonskim stopicama na donjoj površini stopala, koje sprečavaju proklizavanje na svim podlogama i daju vam odličnu stabilnost. Sadrže posebne odeljke za svaki prst. Toesox čarape će vam omogućiti drastično veći opseg pokreta prstiju, njihovo prirodno širenje i čvršće uzemljenje. Predstavljaju sjajnu alternativu bosim stopalima, sprečavajući proklizavanje i štiteći stopala od nečistoća i hladnoće, bez žrtvovanja stabilnosti i slobode pokreta samog stopala.
Model FullToe podrazumeva potpunu pokrivenost nožnih prstiju, a model HalfToe otvorene vrhove prstiju koji dodiruju podlogu.

Sokne Toesox Crew Grip FullToe su duže od klasičnih sokni, a kraće od dokolenica. Pokriva deo noge oko 5-10cm iznad članaka, a ojačan jezičak na petama nežno naleže na Ahilovu tetivu. Prijanjaju uz kožu poput (nožne!) rukavice i savršene su za Jogu, Pilates, Balet, ples kao i borilačke veštine. Patentirana Toesox mreža silikonskih stopica na donjem delu čarape vam omogućava čvrstu konekciju sa podlogom. Čvrsto drže oblik bez gužvanja i uvrtanja materijala, što vašim stopalima daje ekstravagantan izgled tokom pokreta. Prsti imaju posebne odeljke i potpuno su pokriveni. Dodatna stabilnost, pronađena u slobodi pokreta nožnih prstiju će vam obezbediti snažniji balans, mirniji pokret, svesniji dah, produbljenu i kvalitetniju praksu, bez izlaganja stopala neprijatnostima u vidu hladnoće, nečistoća ili proklizavanja. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

Sokne Toesox Crew Grip kolekcije se izrađuju od izuzetno prijatnog i nežnog materijala. Proizvedene su od 74% Pamuka uzgajanog na organski način, 19% Poliestera i 7% ostalih vlakana. Pamučna baza Toesox proizvoda čini ih pogodnim za mašinsko pranje na nežnijim programima, kao i mašinsko sušenje. Ne koristiti peglu.

Dodatne informacije

Boja

Apres Ski, Deepwater Ombre Stripe

Veličina

M, S

Možda će vam se također svidjeti…