Sokne Tavi Aria

1.860,00 рсд

Tavi čarape su namenski proizvedene za Joga praksu, Pilates, Balet ili ples. Odlikuju se inovativnim silikonskim stopicama na donjoj površini stopala, koje sprečavaju proklizavanje na svim podlogama i daju vam odličnu stabilnost. Predstavljaju sjajnu alternativu bosim stopalima, sprečavajući proklizavanje i štiteći stopala od nečistoća i hladnoće tokom vežbanja, bez žrtvovanja stabilnosti i slobode pokreta samog stopala.

Tavi Aria predstavlja zlatnu sredinu između klasičnih sokni i nazuvica. Prijanjaju uz kožu poput (nožne!) rukavice i savršene su za Jogu, Pilates, Balet, ples kao i borilačke veštine. Patentirana Tavi mreža silikonskih stopica na donjem delu čarape vam omogućava čvrstu konekciju sa podlogom. Meko prekriva članak, a ojačan jezičak na petama nežno naleže na Ahilovu tetivu. Čvrsto drže oblik bez gužvanja i uvrtanja materijala, što vašim stopalima daje ekstravagantan izgled tokom pokreta. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

Sokne Tavi Aria se izrađuju od izuzetno prijatnog i nežnog materijala. Proizvedene su od 90% Pamuka uzgajanog na organski način, 8% Elastina i 2% ostalih vlakana. Pamučna baza Tavi proizvoda čini ih pogodnim za mašinsko pranje na nežnijim programima, kao i mašinsko sušenje. Ne koristiti peglu.

Dodatne informacije

Boja

Cactus Tie Dye, Carbon Heather, Sky

Veličina

M, S

Možda će vam se također svidjeti…