ReYoga Sveća

2.890,00 рсд

ReYoga Sveća je mnogo više od obične aromatične sveće!

Proizvedena od voska dobijenog preradom biljnih i maslinovih ulja, svaka izrađena sveća sprečava kontaminaciju 150 m3 vode. Osim uživanja u nežnoj atmosferi koju ova sveća pruža ili stvaranja autentičnog ambijenta za Joga praksu, njenom upotrebom ćete zaista pomoći uklanjanju opasnih materija iz prirodnog okruženja i naše okoline. Elegantna staklena posuda je izrađena od stakla dobijenog iz recikliranih boca. Kada se sav vosak potroši, ovu posudu jedinstvenog dizajna možete iznova koristiti kao čašu,vazu ili držač za štapiće.

Fitilj je izrađen od čistog, neizbeljivanog, stoprocentnog pamuka bez najlonskih umetaka ili hemijskih dodataka. Obezbeđuje miran i ujednačen plamen bez mirisa sagorevanja. Plutani poklopac ima dvostruku namenu : štiti neupaljenu sveću kao poklopac, ali i služi kao podmetač kada je upaljena, sprečavajući toplotu da ošteti površinu na kojoj se nalazi.

Dostupne arome inspirisane su elementima koji nas okružuju i predstavljaju biodiverzitet naše planete : Vazduh, Voda i Zemlja.

ReYoga Sveća je namenski dizajnirana za Joga praksu i sve koji teže održivom načinu života.

Dodatne informacije

Aroma

Air, Earth, Water

Možda će vam se također svidjeti…