Nazuvice Tavi Savvy

1.550,00 рсд

Tavi čarape su namenski proizvedene za Joga praksu, Pilates, Balet ili ples. Odlikuju se inovativnim silikonskim stopicama na donjoj površini stopala, koje sprečavaju proklizavanje na svim podlogama i daju vam odličnu stabilnost. Predstavljaju sjajnu alternativu bosim stopalima, sprečavajući proklizavanje i štiteći stopala od nečistoća i hladnoće tokom vežbanja, bez žrtvovanja stabilnosti i slobode pokreta samog stopala.

Tavi Savvy kolekciju izdvaja lepršavost – ultra-laka čarapa koju gotovo da ni ne osećate na stopalu. Prijanjaju uz kožu poput (nožne!) rukavice i savršene su za Jogu, Pilates, Balet, ples kao i borilačke veštine. Patentirana Tavi mreža silikonskih stopica na donjem delu čarape vam omogućava čvrstu konekciju sa podlogom. Visina nazuvice do samog članka joj daje besprekoran i elegantan izgled, a ojačan jezičak na petama nežno naleže na Ahilovu tetivu. Čvrsto drže oblik bez gužvanja i uvrtanja materijala, što vašim stopalima daje ekstravagantan izgled tokom pokreta. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

Nazuvice Tavi Savvy se izrađuju od izuzetno prijatnog i nežnog materijala. Proizvedene su od 90% Pamuka uzgajanog na organski način, 8% Elastina i 2% ostalih vlakana. Pamučna baza Tavi proizvoda čini ih pogodnim za mašinsko pranje na nežnijim programima, kao i mašinsko sušenje. Ne koristiti peglu.

Dodatne informacije

Boja

Shadow, Barbie Ebony, Barbie Summer Vibe, Basics, Breeze Ebony, Cactus Ikat, Carbon Heather, Fairisle Shine, Hidden, Icicle, Obsidian, Sapphire, Sky Ikat

Veličina

M, S

Možda će vam se također svidjeti…