Jade Travel

9.440,00 рсд

Jade Travel je prostirka namenjena jogijima u pokretu i vežbačima koji žele bliži i snažniji kontakt sa samom podlogom. Prostirka debljine 3mm nije najtanja iz Jade familije, te stoga nudi veću udobnost, ali zadržava mogućnost lakog savijanja i pakovanja. Izuzetno lagana i prenosiva dozvoliće vam da sa lakoćom vežbate bilo gde i svoju praksu odnesete u prirodu, na plažu ili bilo koje drugo mesto. Jade Travel se često koristi i kao tzv. toper – postavljanjem na deblju, običnu sportsku prostirku.

Prilikom čišćenja, prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno, a ukoliko je praksa intenzivna posle svake upotrebe. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije standardne Jade Travel prostirke su 173cm x 61cm, a duže varijante 188cm x 61cm, debljina je 3mm, a težina 1.5-1.65kg.

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Travel se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju Kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 1,5 kg
Dimenzije 173 × 61 × 0,3 cm
Boja

Black, Midnight (Blue), Purple

Dužina

173 cm, 188 cm

Možda će vam se također svidjeti…