Jade Voyager

6.490,00 рсд

Jade Voyager je prostirka namenjena jogijima u pokretu i vežbačima koji žele bliži i snažniji kontakt sa samom podlogom. Izuzetno tankoj prostirci od 1.6mm nije primarni cilj udobnost budući da je namenjena za putovanja, već prenosivost i mogućnost lakog savijanja i jednostavnog pakovanja pošto zauzima veoma mali prostor – veličine jednog Joga bloka. Jade Voyager se često koristi i kao tzv. toper – postavljanjem na deblju, običnu sportsku prostirku. Kada ne putujete i ne koristite prostirku poželjno je da bude zarolana kako bi se izbeglo pravljenje tragova.

Prilikom čišćenja, prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno, a ukoliko je praksa intenzivna posle svake upotrebe. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije prostirke su 173cm x 61cm, debljina je 1.6mm, a težina 0.68kg.

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Voyager se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju Kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 0,68 kg
Dimenzije 173 × 61 × 0,16 cm
Boja

Black, Midnight (Blue), Olive Green, Purple, Fire Engine Red

Možda će vam se također svidjeti…