Corklane Yoga Mat

11.800,00 рсд12.790,00 рсд

Corklane Yoga Mat prostirka je izrađena od najfinije i najkvalitetnije Portugalske plute. Omogućava veoma lak prolazak kroz asane, isključujući rizik od proklizavanja u zahtevnijim položajima. Čvrstina zahvata na plutanoj površini raste proporcionalno primenjenom pritisku. Vežbanjem na plutanoj prostirci, osećaj povezanosti sa prirodom je izuzetno snažan. Osnovu prostirke čini baza od stoprocentno prirodne gume, koja omogućava kvalitetno uzemljenje i dobru amortizaciju. Naročito je praktična za vežbače kojima se pojačano znoje dlanovi ili koji praktikuju dinamičnije stilove poput Ashtanga, Vinyasa, Power, Bikram ili Hot Joge, jer će zahvat biti izuzetno čvrst bez obzira na količinu vlage. Uz prostirku se NE dobija nosač koji je prikazan na slikama.
Dimenzije prostirke su 180cm x 60cm, debljina je 5mm, a težina 2.4kg.

Corklane Yoga Mat prostirka se proizvodi na ekološki odgovoran način, bez seče drveća. Pluta se prikuplja obradom kore hrastovog drveta, koja se brzo i lako regeneriše. Poseduje antimikrobna i antibakterijska svojstva, i odličan je termo-izolator. Prostirku uvek treba zarolati potpuno suvu, vodeći računa da plutana površina bude spolja. Prilikom čišćenja koristi se samo mlaka voda, eventualno uz dodatak male količine blagog i neutralnog sapuna.

Corklane je odgovoran i nežan proizvođač i ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U Corklane proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje. Pluta je prirodan, biorazgradiv proizvod koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Ima statička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi, a koja se prenosi na njihove proizvodime. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Proizvedeno u Portugalu.

Dodatne informacije

Težina 2,4 kg
Dimenzije 180 × 60 × 0,5 cm
Boja

Nature, Agglo, Blue Paisley, Indian Paisley, Tiles Valencia

Možda će vam se također svidjeti…