Torba Jade Khaya

16.890,00 рсд

Jade Khaya je prostrana, kvalitetna i luksuzna torba za nošenje Joga prostirke, dodatne opreme i ličnih stvari. Glavni odeljak je dovoljno širok za nošenje Joga prostirke, Joga bloka, Joga kaiša, Joga peškira i nešto rezervne odeće. Manji odeljak je namenjen sitnijim stvarima, ali dovoljno prostran za pakovanje čak i majica, napitaka itd.  Torba sadrži i unutrašnji džep za čuvanje važnih ličnih predmeta, poput ključeva i telefona. Pojas za nošenje je podesiv, ojačan i dovoljno širok za prijatno naslanjanje na rameni deo. Torba sadrži otvor za ventilaciju i izrađena je od stoprocentnog organskog pamuka.

Jade Khaya je torba koja prosto odiše luksuzom i kvalitetnom izradom. Od načina tkanja, finoće materijala, do izrade samih rajsferšlusa i unutrašnje postave, kvalitet i završna obrada su na vrlo visokom nivou. Dizajn koji na elegantan način kombinuje dve boje (sa porubom u trećoj),  zaokružuje ovaj proizvod kao najveću, najelegantniju i najkvalitetniju Joga torbu na tržištu.

Deo sredstava prikupljen od prodaje svake pojedinačne Jade Khaya torbe se ulaže u izgradnju prirodnog staništa za šimpanze u distriktu Hoima u Ugandi. Naziv Khaya je inspirisan istoimenim drvetom koje raste u ovoj oblasti.
Dužina pune torbe je 66cm, širina 10.2 cm, a visina 20.3cm. Težina je samo 680 grama.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 0,68 kg
Dimenzije 66 × 10,2 × 20,3 cm
Boja

Black/Caramel, Fern/Avocado

Možda će vam se također svidjeti…