Akcija!

Peštemal Fish

Original price was: 4.130,00 рсд.Current price is: 2.990,00 рсд.

Peštemal Fish ima višestruku namenu i koristi se kao peškir, plažni rekvizit, prekrivač, podloga za meditaciju, prostirka za piknik, dekorativni ukras prostorije ili modni detalj.

Izrađuje se od najkvalitetnijeg Turskog pamuka. Većih je dimenzija od običnog peškira, ravan i izuzetno nežan na dodir. Veoma brzo upija i brzo se suši. Savršeno zadržava svoj oblik i teksturu, čak i nakon višestrukih pranja. Peštemal je daleko udobniji od običnih peškira, iako zadržava istu moć upijanja. Inspirisan tradicionalnim peškirima korištenim u Turskim kupatilima, ovaj proizvod gustog tkanja je izuzetno snažan i izdržljiv. Sadrži stilizovan ručno rađeni vez koji mu daje moderan i autentičan izgled. Teksture mogu biti utkane i u sam materijal, što njihovu postojanost čini još većom. Model Fish je stilizovan svedenom linijskom teksturom.

Obzirom da je ravnog tkanja, izuzetno je lagan i zauzima minimalan prostor, čineći ga pogodnim za putovanja, ali i nošenje do studija. Veoma je prozračan i neverovatno prijatan za kožu. Peštemal ima raznoliku upotrebu koja je praktično neograničena. Istovremeno je prekrasan peškir za kupatilo, plažu ili čak odevni predmet. Veoma su popularni među poznatim ličnostima koje ih često nose i ističu kao prestižni modni detalj na plaži ili večernjoj šetnji. Koriste se i kao moderni prekrivači za sto ili sofu. Dekorativna moć peštemala će ukrasiti bilo koju prostoriju i poslužiti gotovo svakoj nameni.

Primena neograničena, popularnost koja traje vekovima!

Dodatne informacije

Dimenzije 95 × 175 cm
Boja

Black, Purple, Red

Možda će vam se također svidjeti…