Peštemal Fish

4.130,00 рсд

Mnogi se pitaju šta je to Peštemal? Ukratko… Peštemal je SVE. Peškir, Prekrivač, Podloga za meditaciju, Prostirka za piknik, Dekorativni ukras prostorije, Plažni rekvizit…

Peštemal se izrađuje od najkvalitetnijeg Turskog pamuka. Obično je većih dimenzija, ravan i veoma nežan na dodir. Izuzetno upija, brzo se suši i zadržava svoj oblik i teksturu perfektno, čak i nakon višestrukih pranja. Peštemal je daleko udobniji od običnih peškira, iako zadržava istu moć upijanja. Inspirisan tradicionalnim peškirima korištenim u Turskim kupatilima, ovaj proizvod gustog tkanja je izuzetno snažan i izdržljiv. Po pravilu sadrži stilizovani ručno rađeni vez koji mu daje moderan i autentičan izgled.

Obzirom da je ravnog tkanja, izuzetno je lagan i zauzima minimalan prostor, što ga čini savršenim za putovanja, ali i nošenje do studija. Veoma je prozračan i neverovatno prijatan za kožu. Peštemal ima raznoliku upotrebu koja je praktično neograničena. Istovremeno su prekrasni peškiri za kupatilo, plažu ili čak odevni predmet. Veoma su popularni među poznatim ličnostima (Jennifer Aniston, Demi Moore, Robert De Niro) koje ih često nose i ističu kao prestižni modni detalj, bilo da je reč o plaži ili večernjoj šetnji kada se prepusti preko ramena. Mnogi ih koriste kao moderan prekrivač za sto, sofu ili prostirku za piknik. Njegova dekorativna moć će ukrasiti bilo koju prostoriju i poslužiti gotovo svakoj nameni.

Primena neograničena, popularnost koja traje vekovima!

Dodatne informacije

Dimenzije 95 × 175 cm
Boja

Black, Purple, Red