Nazuvice Toesox Luna Grip Half Toe

1.860,00 рсд

Toesox čarape su namenski proizvedene za Joga praksu, Pilates, Balet ili ples. Odlikuju se inovativnim silikonskim stopicama na donjoj površini stopala, koje sprečavaju proklizavanje na svim podlogama i daju vam odličnu stabilnost. Sadrže posebne odeljke za svaki prst. Toesox čarape će vam omogućiti drastično veći opseg pokreta prstiju, njihovo prirodno širenje i čvršće uzemljenje. Predstavljaju sjajnu alternativu bosim stopalima, sprečavajući proklizavanje i štiteći stopala od nečistoća i hladnoće, bez žrtvovanja stabilnosti i slobode pokreta samog stopala. Model Full Toe podrazumeva potpunu pokrivenost nožnih prstiju, a model Half Toe otvorene vrhove prstiju koji dodiruju podlogu.

Nazuvice Toesox Luna Grip Half Toe prijanjaju uz kožu poput (nožne!) rukavice i savršene su za Jogu, Pilates, Balet, ples ali i svaku drugu aktivnost. Patentirana Toesox mreža silikonskih stopica na donjem delu čarape vam omogućava čvrstu konekciju sa podlogom. Luna Grip kolekciju izdvaja nežan, mrežasti materijal na gornjoj površini stopala koji omogućava dodatno hlađenje i stvara osećaj da ste potpuno bosi. Visina nazuvice do samog članka joj daje besprekoran i elegantan izgled, a ojačan jezičak na petama nežno naleže na Ahilovu tetivu. Čvrsto drže oblik bez gužvanja i uvrtanja materijala, što vašim stopalima daje ekstravagantan izgled tokom pokreta. Prsti imaju posebne odeljke, otkriveni su i slobodno dodiruju podlogu. Dodatna stabilnost, pronađena u slobodi pokreta nožnih prstiju će vam obezbediti snažniji balans, mirniji pokret, svesniji dah, produbljenu i kvalitetniju praksu, bez izlaganja stopala neprijatnostima u vidu hladnoće, nečistoća ili proklizavanja. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

Luna Grip kolekcija se izrađuje od izuzetno prijatnog i nežnog materijala. Proizvedene su od 88% Pamuka uzgajanog na organski način, 11% Poliestera i 1% Elastina. Pamučna baza Toesox proizvoda čini ih pogodnim za mašinsko pranje na nežnijim programima, kao i mašinsko sušenje. Ne koristiti peglu.

Dodatne informacije

Težina 0,06 kg
Boja

Aqua, Capri, Disco Mickey, Fairest, Flirt, Groovy, Love Is Love, Nude, Soleil, Stargaze, Stroke Of Twelve, Summer Sunset, Black Shine, Hibiscus Dreams

Veličina

M, S

Možda će vam se također svidjeti…