Nazuvice Toesox Bellarina Grip Half Toe

1.860,00 рсд

Toesox čarape su namenski proizvedene za Joga praksu, Pilates, Balet ili ples. Odlikuju se inovativnim silikonskim stopicama na donjoj površini stopala, koje sprečavaju proklizavanje na svim podlogama i daju vam odličnu stabilnost. Sadrže posebne odeljke za svaki prst. Toesox čarape će vam omogućiti drastično veći opseg pokreta prstiju, njihovo prirodno širenje i čvršće uzemljenje. Predstavljaju sjajnu alternativu bosim stopalima, sprečavajući proklizavanje i štiteći stopala od nečistoća i hladnoće, bez žrtvovanja stabilnosti i slobode pokreta samog stopala. Model Full Toe podrazumeva potpunu pokrivenost nožnih prstiju, a model Half Toe otvorene vrhove prstiju koji dodiruju podlogu.

Nazuvice Toesox Bellarina Grip Half Toe prijanjaju uz kožu poput (nožne!) rukavice i savršene su za Jogu, Pilates, Balet, ples ali i svaku drugu aktivnost. Patentirana Toesox mreža silikonskih stopica na donjem delu čarape vam omogućava čvrstu konekciju sa podlogom. Bellarina Grip kolekciju izdvaja otvor na gornjem delu stopala koji kombinuje estetsku eleganciju sa funkcionalnim hlađenjem. Visina nazuvice do samog članka joj daje besprekoran i elegantan izgled, a ojačan jezičak na petama nežno naleže na Ahilovu tetivu. Čvrsto drže oblik bez gužvanja i uvrtanja materijala, što vašim stopalima daje ekstravagantan izgled tokom pokreta. Prsti imaju posebne odeljke, otkriveni su i slobodno dodiruju podlogu. Dodatna stabilnost, pronađena u slobodi pokreta nožnih prstiju će vam obezbediti snažniji balans, mirniji pokret, svesniji dah, produbljenu i kvalitetniju praksu, bez izlaganja stopala neprijatnostima u vidu hladnoće, nečistoća ili proklizavanja. Model je dostupan u različitim bojama i veličinama.

Bellarina Grip kolekcija se izrađuje od izuzetno prijatnog i nežnog materijala. Proizvedene su od 77% Pamuka uzgajanog na organski način, 19% Poliestera i 4% ostalih vlakana. Pamučna baza Toesox proizvoda čini ih pogodnim za mašinsko pranje na nežnijim programima, kao i mašinsko sušenje. Ne koristiti peglu.

Dodatne informacije

Težina 0,06 kg
Boja

Aerobic, Azalea, Black, Bluebell, Charcoal (Grey), Country, Echo, Eclipse, Heather Purple, Iconic, Infinite, Melon, Navy, Offset, Purple, Serene, Static, Tec Perform, Yonder, Black Space Dye, Cactus Ikat, Evolve, Oatmeal, Olive Leopard, Tec Boost

Veličina

L, M, S