Manduka PRO™ Almost Perfect

8.260,00 рсд9.990,00 рсд

Manduka PRO™ Almost Perfect prostirke su namenjene vlasnicima studija i Joga učiteljima prilikom opremanja prostora za vežbanje. Poručivanje veće količine prostirki odjednom stvara uslove za značajne popuste i korekciju cene. Almost Perfect prostirke imaju blage kozmetičke nesavršenosti, ali i mnogo kvaliteta u sebi i života koji tek treba da prožive. Mogu se minimalno razlikovati u kolor nijansi ili dimenziji od fabričkih specifikacija, te se zbog toga nude pod izrazito nižim cenama. Ove razlike se isključivo odnose na dužinu, debljinu, boju – nikako na prepoznatljivi kvalitet i trajnost legendarne Manduka PRO™ serije. U pitanju je obično 1cm – 2cm odstupanja od predviđenih dimenzija, a česta je pojava da su prostirke duže (a ne kraće!) od standardnih dimenzija, te su zbog navedenog povoljnog i poželjnog odstupanja – svrstane u Almost Perfect kolekciju. Svaka Almost Perfect prostirka je unikat, ali im je zajednički kvalitet i performanse Manduka PRO™ serije, te površina “zatvorenih ćelija”, koja nikada ne upija vlagu, čineći je čistom i lakom za održavanje.

Manduka PRO™ serija nosi sertifikat STANDARD 100 izdat od OEKO-TEX®️ (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI) koji garantuje da prostirka ne sadrži nikakve štetne supstance. Almost Perfect prostirke su prošle test kvaliteta i imaju identične performanse kao standardne PRO™ prostirke. Proizvedeno u Nemačkoj.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

Amethyst Violet Colorfields, Aqua, Bamboo Colorfields, Black, Black Magic (Purple), Black Sage, Bondi Blue, Clear Blue, Deep Coral, Deep Coral Colorfields, Deep Sea, Indulge, Magic (Purple), Majesty, Maldive, Melon Colorfields, Midnight (Blue), Odyssey, Purple, Shadow, Surf, Thunder (Grey), Verve

Model - Debljina

PROLITE® – 4.7mm, PRO™ – 6mm

Možda će vam se također svidjeti…