Manduka PRO™ Almost Perfect

6.950,00 рсд11.210,00 рсд

Očisti

Manduka PRO™ Almost Perfect prostirke su namenjene vlasnicima studija i Joga učiteljima prilikom opremanja prostora za vežbanje. Poručivanje veće količine prostirki odjednom stvara uslove za značajne popuste i korekciju cene. Almost Perfect prostirke imaju blage kozmetičke nesavršenosti, ali i mnogo kvaliteta u sebi i života koji tek treba da prožive. Mogu se minimalno razlikovati u kolor nijansi ili dimenziji od fabričkih specifikacija, te se zbog toga nude pod izrazito nižim cenama. Ove razlike se isključivo odnose na dužinu, debljinu, boju – nikako na prepoznatljivi kvalitet i trajnost legendarne Manduka PRO™ serije. U pitanju je obično 1cm – 2cm odstupanja od predviđenih dimenzija, a česta je pojava da su prostirke duže (a ne kraće!) od standardnih dimenzija, te su zbog navedenog povoljnog i poželjnog odstupanja – svrstane u Almost Perfect kolekciju. Svaka Almost Perfect prostirka je unikat, ali im je zajednički kvalitet i performanse Manduka PRO™ serije, te površina “zatvorenih ćelija”, koja nikada ne upija vlagu, čineći je čistom i lakom za održavanje.

PRO™ serija nosi sertifikat STANDARD 100 izdat od OEKO-TEX®️ (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI) koji garantuje da prostirka ne sadrži nikakve štetne supstance. Almost Perfect prostirke su prošle test kvaliteta i imaju identične performanse kao standardne PRO™ prostirke. Proizvedeno u Nemačkoj.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Boja

Amethyst Violet Colorfields, Black, Black Magic (Purple), Black Sage, Bondi Blue, Clear Blue, Deep Coral, Deep Sea, Magic (Purple), Majesty, Maldive, Midnight (Blue), Odyssey, Purple, Shadow, Surf, Verve

Model - Debljina

PROLITE® – 4.7mm, PRO™ – 6mm, PRO™ LONG – 6mm

Možda će vam se također svidjeti…