Manduka GRP® Adapt

11.800,00 рсд12.890,00 рсд

Manduka GRP® Adapt je prostirka sa najčvršćim zahvatom iz Manduka kolekcije. Izuzetno svestrana, pogodna je za umerena ali i napredna, intenzivna vežbanja na visokim temperaturama, a dovoljno lagana za laku prenosivost. Poliuretanska površina je izrazito glatka, prilikom dodira podseća na saten i ima izuzetnu moć upijanja. Postiže vrhunske rezultate u sprečavanju proklizavanja vlažnih ruku. Površina otvorenih ćelija omogućava brzu apsorpciju vlažnosti i nenadmašan zahvat suvim ili vlažnim rukama. Izrađena je pomoću jedinstvene formule, kombinacijom prirodne gume i poliuretanske pene i veoma dobro prijanja za bilo koju podnu površinu. Izraženom udobnošću, oslobađa zglobove dodatnog pritiska i nepotrebne tenzije.
Dimenzije prostirke su 180cm x 66cm, debljina je 5mm, a težina 2.7kg. Dimenzije Long verzije su 200cm x 66cm, debljina je 5mm, a težina 3kg.

Manduka GRP® Adapt će vremenom pokazati tragove korišćenja na površini, što je uobičajeno za prostirke sa površinom otvorenih ćelija. Donji deo prostirke je izrađen od prirodne gume, prikupljene na ekološki odgovoran način. Tokom proizvodnog procesa, velika pažnja je posvećena minimizaciji štetnih emisija, a povećanju efikasnosti u procesima reciklaže. Proizvedeno u Španiji.

Dodatne informacije

Težina 2,7 kg
Dimenzije 180 × 66 × 0,5 cm
Boja

Black, Deep Coral, Deep Sea, Lapis, Verve, Aquamarine, Jet Black, La Rana

Veličina

Long 79" 200cm, Standard 71" 180cm

Možda će vam se također svidjeti…