Akcija!

Manduka eKO®

10.890,00 рсд12.890,00 рсд

Proizvedena na ekološki održiv način od prirodnih biorazgradivih materijala, Manduka eKO® prostirka obezbeđuje stabilan i čvrst zahvat. Dizajnirana i razvijana od strane Joga učitelja tokom četiri godine, predstavlja najtrajniju prostirku napravljenu od prirodne gume na tržištu. Omogućava sjajan balans između stabilnosti i pokreta i nesmetan tok kretanja iz asane u asanu. Dok olakšava i ulepšava vašu praksu, Manduka eKO® podržava napore usmerene ka očuvanju životne sredine, te se proizvodi od ne-amazonskog drveta prikupljenog na odgovoran način.
Dimenzije prostirke su 180cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 3.2kg. Dimenzije Long verzije su 200cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 3.6kg.

Sve prostirke eKO® serije imaju površinu “zatvorenih ćelija” koja nikada ne upija vlagu, čineći je čistom i dugotrajnom. U proizvodnji se ne koriste derivati toksičnih pena, štetnih boja niti plastike.

Dodatne informacije

Težina 3,2 kg
Dimenzije 180 × 61 × 0,5 cm
Boja

Acai Midnight (Purple), Charcoal (Grey), Copper, Ebb Marbled (Blue), Gold, Midnight (Blue), Sage, Sand, Surf Marbled, Rain Check

Veličina

Long 79" 200cm, Standard 71" 180cm

Možda će vam se također svidjeti…