Manduka eKO®

11.890,00 рсд

Proizvedena na ekološki održiv način od prirodnih biorazgradivih materijala, Manduka eKO® prostirka obezbeđuje stabilan i čvrst zahvat. Dizajnirana i razvijana od strane Joga učitelja tokom četiri godine, predstavlja najtrajniju prostirku napravljenu od prirodne gume na tržištu. Omogućava sjajan balans između stabilnosti i pokreta i nesmetan tok kretanja iz asane u asanu. Dok olakšava i ulepšava vašu praksu, Manduka eKO® podržava napore usmerene ka očuvanju životne sredine, te se proizvodi od ne-amazonskog drveta prikupljenog na odgovoran način.
Dimenzije prostirke su 180cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 3.2kg. Dimenzije Long verzije su 200cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 3.6kg.

Sve prostirke eKO® serije imaju površinu “zatvorenih ćelija” koja nikada ne upija vlagu, čineći je čistom i dugotrajnom. U proizvodnji se ne koriste derivati toksičnih pena, štetnih boja niti plastike.

Dodatne informacije

Težina 3,2 kg
Dimenzije 180 × 61 × 0,5 cm
Boja

Acai Midnight (Purple), Charcoal (Grey), Ebb Marbled, Gold, Midnight (Blue), Sage, Surf Marbled, Matcha, Myecelium, Purple Lotus, Spring Buds

Možda će vam se također svidjeti…