Manduka eKO® Superlite

5.900,00 рсд

Manduka eKO® SuperLite je najtanja i najlakša prostirka iz eKO® porodice. Zbog izuzetne prenosivosti i savitljivosti, idealna je za putovanja i izlete. Često se primenjuje i kao “toper” – prostirka koju položite preko obične, deblje prostirke iz studija. Osim klasičnog rolanja, lako se presavija više puta, bez ikakvih tragova. Proizvedena na ekološki održiv način od prirodnih biorazgradivih materijala obezbediće vam čvrst i stabilan zahvat. Dizajnirana i razvijana od strane Joga učitelja tokom četiri godine, predstavlja najtrajniju prostirku napravljenu od prirodne gume na tržištu. Omogućava sjajan balans između stabilnosti i pokreta i nesmetan tok kretanja iz asane u asanu. Dok olakšava i ulepšava vašu praksu, Manduka eKO® podržava napore usmerene ka očuvanju životne sredine, te se proizvodi od ne-amazonskog drveta prikupljenog na odgovoran način.
Dimenzije eKO® SuperLite prostirke su 180cm x 61cm, debljina je 1.5mm, a težina 1kg.

Sve prostirke eKO® serije imaju površinu “zatvorenih ćelija” koja nikada ne upija vlagu, čineći je čistom i dugotrajnom. U proizvodnji se ne koriste derivati toksičnih pena, štetnih boja niti plastike.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 180 × 61 × 0,15 cm
Boja

Acai (Purple), Aqua, Charcoal (Grey), Deep Coral Marbled, Esperance Stripe, Hyacinth Marbled, Leaf Green, Majesty Marbled, Midnight (Blue), Root Marbled, Thunder (Grey), Amethyst Stripe, Anise, Cayo, Orchid Marbled

Možda će vam se također svidjeti…