Lotuscrafts Mudra

3.960,00 рсд4.220,00 рсд

Lotuscrafts Mudra je univerzalna i ekonomična prostirka za početnike i napredne vežbače. Odlikuje se lakoćom i jednostavnošću i pogodna je za sve stilove Joge. Zahvaljujući debljini od 5mm veoma je udobna u svim pozicijama za vežbanje, a prilikom tehnika relaksacije stvara osećaj prijatnog komfora. Neklizajuća mrežasta struktura površine prostirke omogućava čvrst zahvat i osećaj stabilnosti i čvrstine u Asanama. Lako se prenosi do studija, a idealna je za putovanja ili izlete sa vežbanjem u prirodi zbog svoje male težine. Veoma se lako održava i može se čistiti mešavinom jabukovog sirćeta i vode (1:1) ili korišćenjem nekog od namenskih sredstava za održavanje Joga prostirki.
Dimenzije standardne Lotuscrafts Mudra prostirke su 183cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 1.2kg. Dimenzije Lotuscrafts Mudra XL varijante su 195cm x 61cm, debljina je 0,5mm, a težina 1,3kg.

Lotuscrafts Mudra prostirke ne sadrže štetne supstance i testirane su po standardu OEKO TEX 100 (Bebi standard). Izrađene su od PVC-a, ali ne sadrže lateks niti štetne AZO ili DOP boje.

Dodatne informacije

Težina 1,2 kg
Dimenzije 183 × 61 × 0,5 cm
Boja

Anthracite, Aubergine, Bordeaux, Cornflower, Light Grey, Marine Blue, Oil Green, Withered Rose

Veličina

Standard, XL