Liforme Kids

9.930,00 рсд

Liforme Kids je dizajnirana prema potrebama dece i omogućava im da zajedno sa vama vežbaju na komforan, udoban i elegantan način. Manja po površini od klasičnih Liforme prostirki ali identične debljine i kvaliteta, Liforme Kids je bezbedna za dodirivanje, mirisanje, pa čak i slučajan radoznali kontakt sa jezikom, čemu su manja deca sklona. Preporučuju se za decu visine do 140cm

Uz svaku Liforme Kids prostirku se dobija veoma kvalitetna i izdržljiva torba kao i e-knjiga Joga za Decu.

Kao i sve Liforme prostirke, poseduje neverovatnu GripForMe površinu. Ovaj ekološki, biorazgradivi materijal je veoma prijatan u kontaktu sa telom, odlikuje se ogromnom čvrstinom zahvata i apsolutno eliminiše mogućnost proklizavanja. Prostirka se ne lepi za kožu i time ne ograničava pokret, niti sadrži ikakve mirise, iako je napravljena od potpuno prirodne gume. Njena debljina omogućava izuzetno meko uzemljenje u izazovnim položajima i savršen balans između stabilnosti i udobnosti. Sve Liforme prostirke imaju površinu “zatvorenih ćelija” i prijanjaju savršeno bez obzira na vlažnost vaših ruku. Jedinstveni sistem praktičnih markera za poravnanje će pomoći deci da pravilno uđu u položaj i prate vaše instrukcije.
Dimenzije prostirke su 146cm x 61cm, debljina je 4.2mm, a težina 2kg.

U proizvodnji Liforme prostirke koristi se prirodna guma, pribavljena na odgovoran način, koja u kontaktu sa normalnim zemljištem može da se razgradi za 1-5 godina. U štampanju i bojenju se ne koriste štetne supstance, a prostirka ne sadrži PVC materijale. Prilikom proizvodnje se koristi jedinstven proces spajanja gornjeg i donjeg dela prostirke, kojim se isključuje upotreba toksičnih lepkova.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 146 × 61 × 0,42 cm
Boja

Blue, Pink, Purple