Liforme Celestial Garden Pad

8.260,00 рсд

Liforme Celestial Garden Pad je mini verzija Liforme prostirke koji će vam omogućiti stabilnost, uzemljenje i čvrst zahvat u svakom trenutku. U kombinaciji sa prostirkom pruža kvalitetnu podršku i dodatnu udobnost osetljivim kolenima, laktovima ili drugom osetljivom mestu. Naročito je koristan u situacijama kada se ne koristi sopstvena prostirka, budući da zauzima veoma mali prostor i lak je za nošenje. Kvalitetan Liforme zahvat postaje prenosiv i može se upotrebiti na bilo kojoj površini, čak i na drugoj prostirci.

Poput Liforme prostirki, odlikuje se GripForMe površinom. Ovaj ekološki, biorazgradivi materijal je veoma prijatan u kontaktu sa telom, odlikuje se ogromnom čvrstinom zahvata i apsolutno eliminiše mogućnost proklizavanja. Ne lepi se za kožu i time ne ograničava pokret, niti sadrži ikakve mirise, iako je napravljen od potpuno prirodne gume. Prijanja savršeno bez obzira na vlažnost vaših ruku. Jedinstveni sistem praktičnih markera za poravnanje – AlignForMe, je posebno adaptiran kako bi pomogao držanju tela u pravilnom položaju i maksimalnom benefitu vaših poza.
Dimenzije su 64cm x 33cm, debljina je 4.2mm, a težina 650 grama.

Celestial Garden kolekciju odlikuje posebno dizajniran i ručno odštampan centralni deo podmetača sa motivima cvetanja i buđenja života, kao i kosmičke energije lunarnog ciklusa kao pokretača unutrašnje transformacije.

Tokom izrade Liforme proizvoda koristi se prirodna guma, pribavljena na odgovoran način, koja u kontaktu sa normalnim zemljištem može da se razgradi za 1-5 godina. U štampanju i bojenju se ne koriste štetne supstance, a proizvodi ne sadrže PVC materijale.

Uz Liforme Yoga Pad dobijate i vrhunski izrađenu i veoma izdržljivu torbu!

Dodatne informacije

Težina 0,65 kg
Dimenzije 64 × 33 × 0,42 cm
Boja

Cosmic Moon Black, Cosmic Moon Blue, Cosmic Moon Dusk Blue, Mindful Garden Grey, Mindful Garden Olive, Mindful Garden Purple