Joga Stolica

8.400,00 рсд9.990,00 рсд

Joga Stolica je specijalizovano sredstvo za potporu Joga prakse. Idealna za početnike, ali korisna i naprednijim izvođačima, koristi se za ispomoć u rotaciji prilikom sedećih uvrtanja, podršci uvijanju leđa, kao i asanama sa podignutim nogama poput Viparita Karani. Izuzetno su korisne i učiteljima Joge, kao dodatak studiju, za pomoć i asistenciju učenicima. U  današnjoj praksi Ajengar Joge postalo je gotovo nezaobilazno sredstvo.

Izrađena je od kvalitetnih čeličnih cevi, sa izvrsnom završnom obradom koja stolicu čini veoma glatkom i prijatnom na dodir. Zahvaljujući tehnici “Powder Coating” površina stolice je daleko otpornija na fizička oštećenja (poput ogrebotina) od konvencionalnog bojenja. Nogare su čvrste i ne ostavljaju nikakve tragove, čak iako se stolica vuče po podu. Veoma lako se sklapa i zauzima minimalan prostor prilikom skladištenja.

Na prednjem delu postoje rupe koje služe za pričvršćivanje opcionog Nastavka za Istezanje. Opcioni nastavak se kupuje posebno.

Nastavak za Istezanje je dodatak koji se može koristiti u sprezi sa stolicom. Izuzetno je koristan za duboka istezanja leđa. Lako se montira kačenjem zubaca i savršeno prijanja. Ne zauzima veliki prostor kada nije u upotrebi i lako ga je skladištiti. Nogare su čvrste i ne ostavljaju nikakve tragove, čak iako se povlače po podu.

Visina Joga Stolice je 81cm, a sedište se nalazi na visini od 43cm. Težina je 4.3kg. Sklopljena stolica ima dimenzije 104cm x 50cm x 6.3cm, a maksimalna težina korisnika je 125kg.
Težina Nastavka za Istezanje je 2.1kg.

Proizvedeno u Vijetnamu.

Dodatne informacije

Težina 4,3 kg
Dimenzije 104 × 50 × 6,3 cm
Model - Debljina

Dodatak za Istezanje, Joga Stolica