Joga Kaiš Manduka AligN

2.350,00 рсд2.590,00 рсд

Manduka AligN kaiš je izuzetna kombinacija tradicije i inovacije. Dizajn je inspirisan tradicionalnim modelima kaiševa legendarnog učitelja Joge B.K.S. Iyengar-a i obogaćen inovativnom  sigurnosnom preklapajućom kopčom izrađenom od legure cinka. Kopča je istovremeno veoma lagana i izuzetno čvrsta i kvalitetna. Kaiš je proizveden od prirodnog pamuka koji se ne izbeljuje hemikalijama, a samo tkanje je pogodno za čvrst stisak bez mogućnosti proklizavanja. Osim napretka i dosezanja veće dubine položaja, upotreba kaiša će vam dati stabilnost, samopouzdanje i čuvati vas od neželjenih pokreta, koji mogu prouzrokovati povredu.
Širine 4.4cm, dostupan je u dužinama od 243cm i 304cm. Kraća verzija je namenjena jogijima koji u istezanjima žele malo podrške u zahtevnim položajima, a duža za praksu Restorativne Joge gde omogućava brojne opcije.

U procesu proizvodnje Manduka AligN kaiša se ne koriste toksične materije, niti boje koje sadrže štetne sastojke sa ciljem zaštite potrošača, okoline, kao i samih zaposlenih u proizvodnom procesu. Ekološki proizvod izuzetnog kvaliteta, izdržljivosti i funkcionalnosti.

Dodatne informacije

Dimenzije 304 × 4,4 cm
Boja

Deep Sea, Indulge, Lavender, Midnight (Blue), Presence, Rose, Thunder (Grey), Bloom, Myecelium

Dužina

243 cm, 304 cm

Možda će vam se također svidjeti…