Jade Level One

6.950,00 рсд

Jade Level One je savršena prostirka za nove vežbače budući da poseduje odličan zahvat i visok nivo udobnosti. Omogućava potpuni fokus na praksu i položaje, eliminišući brigu od potencijalnog proklizavanja. Karakteristična površina prostirke će “zalepiti” šake i stopala ne dozvoljavajući pokret u neželjenom pravcu. Prirodna guma je prijatna na dodir.
Prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno ili posle svake upotrebe ukoliko je praksa intenzivna. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije prostirke su 173cm x 61cm, debljina je 4mm, a težina 1.8kg.

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Level One se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju Kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu, niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 1,8 kg
Dimenzije 173 × 61 × 0,4 cm
Boja

Blue, Purple