Jade Harmony

11.210,00 рсд11.800,00 рсд

Jade Harmony je najpopularnija Jade prostirka i namenjena je svim vežbačima bez obzira na vrstu prakse i nivo vežbanja. Odlikuje se veoma čvrstim zahvatom istovremeno pružajući mekano uzemljenje zahvaljujući debljini od 5mm. Vrhunska stabilnost u stajaćim asanama i odlična trakcija. Prostirka se može koristiti sa obe strane, a prirodna guma je veoma prijatna za dodir.
Prilikom čišćenja, prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno, a ukoliko je praksa intenzivna posle svake upotrebe. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije prostirke su 173cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 2.2kg.

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Harmony se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju Kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 2,2 kg
Dimenzije 173 × 61 × 0,5 cm
Boja

Black, Midnight (Blue), Olive Green, Pink, Purple, Raspberry, Fire Engine Red, Jade Green, Kiwi Green, Sky Blue, Slate Blue, Teal, Tibetan Orange

Dužina

173 cm, 188 cm

Možda će vam se također svidjeti…