GRP® Yoga Mat Restore

1.890,00 рсд

Sredstvo GRP® Yoga Mat Restore je namenjeno čišćenju i održavanju prostirki sa površinom otvorenih ćelija – prvenstveno Manduka GRP serije.

Na prostirkama otvorenih ćelija tečnost brzo prodire u površinski sloj koji nije moguće kvalitetno očistiti i dezinfikovati klasičnim sredstvima za negu. Neredovno i nepravilno održavanje može dovesti do iritacije kože, smanjenja čvrstine zahvata i ubrzane degradacije GRP prostirke. Sredstvo je formulisano da dubinski očisti pore uz temeljno kondicioniranje i sprečavanje nakupljanja naslaga na površini. Ne sadrži fosfate, izbeljivač, konzervanse niti druge agresivne hemikalije. Dermatološki ispitano.

Značajno produžava vek prostirke i drži njene performanse na maksimumu. Koristi se jednom mesečno. Sredstvo (pena) se naprska na mekanu krpu, a zatim se nežno nanese po celoj površini prostirke. Dok sredstvo deluje temeljno isprati krpu vodom. Nakon 10 minuta postepeno i postupno brisati prostirku vlažnom krpom i ispirati krpu svaki put. Potpuno osušiti pre rolanja.

Proizvedeno u Austriji

Dodatne informacije

Možda će vam se također svidjeti…