Blok Corklane

2.240,00 рсд2.950,00 рсд

Blok Corklane je izrađen od plute – materijala koji odlikuju prirodna antimikrobna i antibakterijska svojstva. Izuzetnog kvaliteta i zaobljenih ivica, teži je od penastih blokova što daje veći osećaj potpore i sigurnosti. Bilo da je u pitanju balans, istezanje, ili savijanje u donjem delu leđa, omogućava vam da odete malo dublje u položaj i daje sjajnu podršku vašoj praksi. Teksturisana plutana površina, sa antistatičkim i hipoalergijskim svojstvima, odlično prijanja uz kožu i onemogućava klizanje čak i sa vlažnim rukama.

Blok Corklane je dostupan u nekoliko različitih dimenzija i proizvodi se u Portugalu.

Corklane je odgovoran i nežan proizvođač koji ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje. Pluta je prirodan, biorazgradiv proizvod koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Ima statička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi i koja se prenosi kroz njihove proizvode. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Veličina

Big, Standard, Large, Lean

Možda će vam se također svidjeti…