Torba Corklane

5.900,00 рсд6.490,00 рсд

Torba Corklane je moderno dizajnirana torba za prostirku koja je u celosti izrađena od plute. Veoma je izdržljiva, vodootporna i lako se čisti i održava, a pluta poseduje prirodna antibakterijska i antimikrobna svojstva. Odlikuje je veoma komforna unutrašnjost u koju staju i najšire prostirke, sa dovoljno prostora i za dodatnu opremu poput, peškira, majice ili boce za vodu. Model Cork Zip sadrži i spoljašnji džep za odlaganje sitnih predmeta. Inovativno dizajniran rajsferšlus omogućava otpakivanje prostirke bez potpunog otkopčavanja, a noseći kaiš je potpuno podesiv za svačiju upotrebu. Dozvoljava pakovanje vlažne prostirke ili mokrih stvari jer sadrži otvore za ventilaciju na donjem delu, dok je unutrašnjost obložena najlonom otporna na vlagu.
Dužina torbe je 71.5cm, prečnik 18cm, a težina 0.45kg. Dimenzije džepa su 23cm x 17cm.

Torba Corklaneposeduje nekoliko ekoloških sertifikata i ručno se izrađuje u Portugalu. Hrastova pluta prirodno raste i prikuplja se ručno kako bi se osiguralo da drvo nije oštećeno i da može regenerisati koru. Corklane je odgovoran i nežan proizvođač i ne koristi opasne hemikalije, teške metale, formaldehid niti mineralna vlakna. U Corklane proizvodima nema ničega što je štetno po okolinu ili zdravlje.

Pluta je prirodan, biorazgradiv proizvod koji se stvara bez upotrebe đubriva ili pesticida. Poseduje antistatička i hipoalergijska svojstva i veoma je prijatna u kontaktu sa kožom. Drvo bez kore apsorbuje do pet puta više CO2, a svake godine hrastove šume za proizvodnju plute apsorbuju oko 14 miliona tona ugljen-dioksida. Sama pluta se regeneriše nakon uklanjanja kore koja se skida na svakih 9 godina.

Corklane odlikuje odgovorna izrada u kombinaciji s dubokim poštovanjem prema prirodi. Proizvodi su prirodni i ekološki prihvatljivi. Poseduju VEGAN PETA sertifikat – koji svedoči o ljubavi i predanosti koju Corklane ima prema prirodi, a koja se prenosi na njihove proizvodime. Proizvođač sa srcem na pravom mestu i zajedničkim ciljem – brizi o majci zemlji.

Dodatne informacije

Težina 0,45 kg
Dimenzije 71,5 × 18 × 16 cm
Model - Debljina

Cork, Cork Zip

Možda će vam se također svidjeti…