Tamjan Palo Santo Box

1.190,00 рсд2.380,00 рсд

Palo Santo u prevodu –  Sveto Drvo je 100% prirodno aromatično drvo, bogato smolom i prekrasnog slatkog mirisa, koje se vekovima koristi za čišćenje prostorija, u meditaciji i za uklanjanje loše energije. Prirodan južnoamerički tamjan čija bogata smola stvara ugodan sveži miris kada se zapali.

Palo Santo savršeno odbija komarce, ugodan miris jednog štapića zamiriše celu prostoriju i stvara prijatnu atmosferu za meditaciju ili Joga praksu. Za razliku od ostalih klasičnih tamjana koji potpuno izgore, Palo Santo štapić se može paliti više puta. Ostavlja predivan miris u prostoriji čak i dok se ne zapali.

Dobija se od prirodnog aromatičnog drveta Bursera Graveolens, a dolazi nam iz regije Manabi u Ekvadoru. Drveće u ovoj regiji uspeva u povoljnom okruženju: zemljište je manje kamenito, temperaturne razlike su blage, a na klimatske i ekološke uslove utiče blizina mora. Postoji mnogo sorta ovog tamjana, a aroma ove sorte je nežnija i balzamičnija – idealna za one koji se prvi put susreću sa Svetim Drvetom. Potrebno je najmanje 10 godina od rušenja stabla da bi smola u njemu dobila karakterističnu aromu. Tek tada se tamjan iz njega može prikupiti. Ova praksa ima tradiciju staru više hiljada godina na južnoameričkom kontinentu.

Kolekcija Tribal se prikuplja u regijama severnog Perua i ima nežnu ali prodornu aromu. Kolekcija Ceremonial se prikuplja u severnoj Peruanskoj regiji Piura i ima snažnu i impulsivnu aromu. Kolekciju Special osim snažne i prodorne arome odlikuje i specifična forma – Sveto Drvo je isečeno i obrađeno u većim dimenzijama i pakovanje sadrži dva štapića.

Tamjan Palo Santo Box sadrži štapiće spakovane u originalnu i brendiranu kutiju u setovima od pet i petnaest komada.

Dodatne informacije

Količina

Ceremonial (15), Ritual (5), Special 2, Tribal 15, Tribal 5

Možda će vam se također svidjeti…