Jade Fusion

18.290,00 рсд24.780,00 рсд

Jade Fusion je najudobnija prostirka na tržištu koja se izdvaja odličnim zahvatom i debljinom od čak 8 milimetara. Pruža veoma mekano uzemljenje i naročiti komfor, čak i kada se položi na izuzetno tvrdu površinu. Savršena je za jogije koji žele visok stepen apsorpcije pritiska i pojačanu zaštitu osetljivih zglobova. Prostirka se može koristiti sa obe strane.

Prilikom čišćenja, prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno, a ukoliko je praksa intenzivna posle svake upotrebe. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije standardne prostirke su 173cm x 61cm (3.63kg), duža varijanta je 188cm x 61cm (4kg), a XL varijanta 203cm x 71.1cm (4.2kg). Sve Fusion prostirke imaju debljinu od 8mm.

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Fusion se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 3,63 kg
Dimenzije 173 × 61 × 0,8 cm
Boja

Midnight (Blue), Purple, Slate Blue

Dužina

173 cm, 188 cm, 203 cm