Jade Elite S

15.340,00 рсд

Jade Elite S je prostirka specifično dizajnirana za napredne vežbače koji svoju prostirku upotrebljavaju svakodnevno, često kroz višesatnu intenzivnu praksu. Najizdržljivija i najdugotrajnija Jade prostirka je naročito popularna među instruktorima Joge ili kao deo opreme Joga studija gde se u terminima smenjuju grupe vežbača, te je prostirka u stalnoj upotrebi. Može se koristiti sa obe strane, pri čemu gornja strana poseduje dodatni ojačani sloj i izuzetnu izdržljivost na habanje, a donja površinu otvorenih ćelija koja upija tečnost – čineći je tako idealnom za Aštangu i dinamične stilove Joge.

Prilikom čišćenja, prostirku je dovoljno prebrisati toplom vodom jednom nedeljno, a ukoliko je praksa intenzivna posle svake upotrebe. Za dubinsko čišćenje preporučuje se biljni Jade Mat Cleaner namenjen prostirkama od prirodne gume. Ne koristiti alkohol, sapune i ne izlagati prostirku direktnom suncu duži vremenski period.
Dimenzije prostirke su 180cm x 61cm, debljina je 5mm, a težina 2.35kg

Jade Yoga uklapa sve najbolje u Joga prostirci – sjajan zahvat, veliku udobnost, privlačne boje, komfor i ekološku svest.
Jade Elite S se proizvodi od prirodne gume prikupljene na ekološki odgovoran način, u količinama koje omogućavaju Kaučukovom drvetu jednostavnu obnovu. Ne sadrži PVC, EVA, sintetičku gumu niti štetne toksine i lako se reciklira. Za svaku prodatu prostirku Jade Yoga posadi jedno drvo kroz partnerstvo sa organizacijom “Trees for the Future”, posadivši na ovaj način već 2 miliona stabala.

Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dodatne informacije

Težina 2,35 kg
Dimenzije 180 × 61 × 0,5 cm

Možda će vam se također svidjeti…